INVITAŢIE CONFERINȚĂ

6 septembrie 2022

Asociaţia Caritas Eparhial Oradea are plăcerea să vă invite la conferinţa internaţională cu tema Burnout: prevenție, dimensiuni și perspective, care se va desfăşura în perioada 29 septembrie – 1 octombrie 2022 la Hotel Nevis, Oradea, România.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Episcopia Română Unită cu Roma Greco-Catolică de Oradea, Casa Corpului Didactic Bihor, Universitatea Oradea - Facultatea de Științe Socio-Umane, Departamentul Psihologie, Colegiul Național al Asistenților Sociali - filiala Bihor și Cabinet Individual de Psihologie Levai Mihaela Ioana.

Colegiul Național al Asistenților Sociali va oferi credite asistenților sociali participanți.

Conferința se adresează cu precădere specialiștilor care lucrează în domeniul social și educațional, fiind gândită ca o experiență de împărtășire, gândire și învățare împreună.

Limbile de lucru vor fi română, ucraineană și maghiară.

După încheierea evenimentului participanții care doresc pot să mai rămână o zi (2 octombrie) pentru a vizita și a se relaxa în Oradea și
împrejurimi.

Costul de participare trebuie achitat în maxim 3 zile de la data trimiterii formularului de înregistrare, în contul RO27 BTRL 0050 1205 7261 6902 al Asociației Caritas Eparhial Oradea, cont deschis la Banca Transilvania, cu specificația contribuție și numele participantului. Vă rugăm să trimiteți dovada plății prin e-mail la adresa conferinte@caritaseparhial.ro sau pe WhatsApp la numărul 0753 698 637 (Patricia Pele).

Data limită de trimitere a formularului de înscriere completat [link: https://forms.gle/d6eZxtLoXTV1keUd8 ] este 23 septembrie 2022, ora 17.00. Numărul de locuri este limitat astfel că înscrierea se va face în ordinea primirii formularelor de înregistrare și a achitării contribuției.
Organizatorii vor confirma înscrierea dvs. la conferință în maxim 3 zile lucrătoare de la data trimiterii formularului.

Vezi alte noutăți

5 mai 2025
Un număr tot mai mare dintre beneficiarii cantinei sociale aleg să se implice în mod voluntar în activitățile zilnice de întreținere a spațiului.
4 mai 2025
Duminică, 4 mai a.c., rezidenții „Casei Frențiu” au avut ocazia de a-și exercita dreptul la vot cu ajutorul unei urne mobile, deplasată special pentru alegerile locale și cele prezidențiale.
4 mai 2025
La cantina socială a Asociației Caritas Eparhial Oradea, considerăm că vocea beneficiarilor este esențială pentru buna funcționare a serviciului. De aceea, ne consultăm permanent cu ei, chiar și în ceea ce privește meniul zilnic, pentru a ne asigura că preparatele răspund nevoilor reale, atât din punct de vedere nutrițional, dar și din prisma problemelor de sănătate pe care aceștia le au. Avem 30 de persoane zilnic, la masă. O media anuală ne arată că pragul cantinei sociale ne este trecut de 80 de persoane distincte care devin beneficiari acestui serviciu. Oameni de care suntem alături pe tot parcursul anului, oameni cărora încercăm să le îndulcim zilele, sărbătorindu-le aniversările. Prin existența dușurilor sociale, oferim mai mult decât posibilitatea efectuării igienei corporale; oferim posibilitatea recăpătării unui strop din demnitatea pierdută în haosul vieții de pe stradă. Curățenia personală devine astfel o punte spre redobândirea încrederii în sine și a sentimentului de apartenență la societate. Fiind un serviciu licențiat, respectăm cerințele legale, care impun nu doar aplicarea chestionarelor de satisfacție ci și prezența cutiei pentru sesizări și reclamații. Ne bucurăm de fiecare dată când beneficiarii semnează procesul verbal aferent verificării acestei cutii care, în cele mai multe cazuri, reflectă lipsa de reclamații – o dovadă a colaborării și comunicării deschise dintre personalul cantinei sociale și cei în slujba cărora ne aflăm: oameni ai străzii, oameni rămași ai nimănui. Consilierea socială, îndrumarea și sprijinul pentru întocmirea diverselor dosare de care acești oameni au nevoie au un efect pozitiv asupra vieții de zi cu zi. Le mulțumim beneficiarilor pentru felul direct, sincer și spontan în care ne împărtășesc orice doleanță. Această deschidere este prețioasă pentru noi și ne asumăm responsabilitatea de a ține cont de ceea ce exprimă, căutând cele mai potrivite răspunsuri la nevoile lor reale. Ei știu că pot apela la noi, iar noi știm că împreună putem să căutăm soluții care să le facă viața mai suportabilă, mai sigură și, mai ales, mai demnă. Teodora BODA Asistent social principal
Mai multe noutăți