Anunt angajare asistent social

ian. 23, 2024

Asociația Caritas Eparhial Oradea angajează:

Asistent social pentru Centrul rezidențial ”Casa Frențiu”.

Persoanele interesate pot trimite CV-ul pe adresa: caritas@caritaseparhial.ro până la data de 2 februarie 2024, ora 17.00.

Pr. Olimpiu Todorean
Președinte

Vezi alte noutăți

27 Apr, 2024
Copiii de grădiniță care fac parte din proiectul ,,Voluntari mici cu suflet mare” – inițiat de grupele de preşcolari de la Liceul Greco-Catolic „Iuliu Maniu” din Oradea în parteneriat cu Asociaţia Caritas Eparhial Oradea – „au ajuns”, în cursul zilei de joi, 25 aprilie a.c., pe un tărâm al copilăriei autentice, respectiv în localitatea Ioaniș, la Centrul de tip afterschool „Sfântul Martin” unde, 42 de copii învață, se dezvoltă armonios și își depășesc anumite limite impuse de condițiile de fragilitate și vulnerabilitate generate de sărăcia și de contextul social existent.
17 Apr, 2024
Jumătatea lunii aprilie ne-a adus surprindere și bucurie la cantina socială. Întrucât beneficiarii serviciului sunt obișnuiți ca la sfârșitul fiecărei luni să cântăm „La Mulți Ani!” aniversaților lunii în curs, astăzi, 17 aprilie a.c., cei prezenți la masa de prânz au primit acest moment cu surprindere și curiozitate.
08 Apr, 2024
Asociația Caritas Eparhial Oradea caută contabil(ă) cu experiență în domeniul nonprofit și contabilitatea de gestiune. Dacă ți-ai dorit mereu un loc de muncă dinamic, te așteptăm în echipa noastră!
Mai multe noutăți