AcasăPromovareLibrăria Gutenberg

Promovare

Librăria Gutenberg

Situată în centrul oraşului, Librăria Gutenberg este una dintre cele mai noi spaţii destinate iubitorilor de carte din Oradea. Cu un număr de peste 7.000 de titluri, librăria noastră a reuşit să atragă într-un singur an peste 10.000 de cunoscători de carte.
Pe lângă o selecţie foarte bogată de cărţi, cumpărătorii ascultă muzică bună, beau un ceai aromat sau pot vedea expuse lucrări ale unor artişti cunoscuţi şi apreciaţi. Şi dacă se vorbeşte atât de mult despre Librăria Gutenberg atunci asta se întâmplă pentru că aici găseşti întotdeauna mai mult decât cărţi.
Gutenberg organizează şi găzduieşte anual peste 50 de evenimente culturale. Astfel au avut loc întâlniri cu unii dintre cei mai cunoscuţi scriitori din Romania şi nu numai, printre care amintim Adam Puslojic, Dragoljub Firulovic, Laurian Stănchescu, Ioan Moldovan, Mihai Vieru şi mulţi alţii.
Librăria noastră a atras o comunitate de cumpărători fidelă ce caută în permanenţă moduri alternative de a-şi satisface nevoile intelectuale, a reuşit să creeze prin valorile în care crede: inovaţie, promovarea valorilor autentice, flexibilitate, un spaţiu şi o atmosferă dedicată celor care ştiu să savureze plăcerile vieţii şi sunt iubitori de cărţi valoroase şi produse culturale de calitate.
În acelaşi timp Librăria oferă preoţilor, călugărilor, laicilor şi tuturor celor interesaţi obiecte de cult, icoane, cărţi de specialitate precum şi produse necesare înfrumuseţării bisericii.
Şi pe lângă toate astea trebuie să amintim că 20% din vânzarea de cărţi şi a obiectelor de cult este direcţionat lunar beneficiarilor Asociaţiei Caritas Eparhial Oradea.

Descărcări