AcasăPromovareCampania 2%

Promovare

Campania 2%

Stimate domnule, / Stimată doamnă,
Ne face plăcere să vă anunţăm că proiectul Casa Frenţiu a fost finalizat iar casa destinată persoanelor vârstnice singure va fi deschisă în acest an. Dorim să vă mulţumim pentru încrederea pe care aţi acordat-o organizaţiei şi pentru direcţionarea a 2% din impozitul pe venituri pentru realizarea Casei Frenţiu.
În acest an, dorim să vă propunem un alt proiect inedit şi de mare imaportanţă pentru organizaţia noastră: construirea unei clădiri în care să se desfăşoare activităţi destinate copiilor care provin din familii defavorizate, un Centru de zi pe care dorim să îl construim în Judeţul Bihor. Centrul va oferi o masă caldă, sprijin pentru învăţare şi efectuarea temelor, precum şi pregătire pentru viaţă pentru 80 de copii, în fiecare zi.
Clădirea Centrului de zi în care mănâncă şi învaţă zilnic 80 de copii trebuie reconstruită deoarece spaţiul în care funcţionează în prezent nu este adecvat desfăşurării optime a activităţilor mai sus menţionate.
Prin urmare, vă propunem un proiect a cărui valoare totală este de 300.000 euro, din care avem asigurată finanţarea de 270.000 euro din fonduri externe, iar suma de 30.000 euro trebuie să o obţinem de pe plan local.
Sprijinul dvs. este necesar pentru a putea strânge suma pentru cofinanţarea proiectului. Dacă noi nu vom reuşi să adunăm această sumă, vom pierde finanţarea şi, astfel, 80 de copii vor pierde, nu doar o masă caldă pe zi ci şi speranţa unui viitor mai bun.

Descărcări

Vă rugăm să completaţi formularul 230 pe prima pagină, la punctul I cu datele dvs. din cartea de identitate, să îl semnaţi în partea de jos şi să îl aduceţi la sediul asociaţiei, în Oradea, str. Ep. Mihai Pavel nr. 3 sau să îl depuneţi dvs. la Finanţele de care aparţineţi.