HomePromozioneCampania 2%

Promozione

Campania 2%

Stimate domnule/Stimată doamnă,
Vă mulţumesc pentru susţinerea pe care aţi acordat-o, anul trecut, Asociaţiei Caritas Eparhial Oradea, în vederea construirii Centrului de Zi pentru copii de la Ioaniş.
La Ioaniş 80 de copii beneficiază de activitatea de la centru: 50 copii vin zilnic iar alţi 30 o dată pe săptămână. Pentru ei centrul reprezintă oportunitatea de a mânca o masă caldă în fiecare zi (pentru mulţi fiind unica masă pe zi), de a preveni abandonul şcolar şi de a fi instruiţi pentru a avea un viitor asigurat.
După frecventarea orelor copii vin la centru unde sunt ajutaţi să îşi facă temele iar prin activităţi de creaţie se descoperă talente care apoi se cultivă ţinându-se cont de preferinţele şi particularităţile fiecăruia.
Toate aceste sunt puse în pericol de a nu mai fi dacă nu vom construi un nou centru de zi, conform normelor aflate în vigoare.
Proiectul a demarat şi sperăm ca anul acesta, în luna octombrie, copii din Ioaniş să intre în casă nouă.
Susţinerea pentru construirea Centrului, prin direcţionarea a 2% din impozitul pe venit nu vă costă nimic, sunt bani pe care oricum statul i-a luat deja în anul precedent şi fiecare poate decide ce proiect poate să beneficieze de această sumă.
Cu cât ne implicăm, fiecare dintre noi, mai mult în această campanie, cu atât visul de a vedea ridicată această casă pentru copiii de la Ioaniş se va realiza mai repede.
Olimpiu Todorean
Preşedinte
Să direcţionăm toţi 2% pentru a construi împreună!
- un centru pentru copii defavorizaţi -
Atenţie!!! Formularul 230 poate fi completat doar de către persoanele fizice care au realizat în anul 2017 venituri din salarii şi asimilate acestora.
Persoanele fizice care realizează venituri în mod individual sau într-o formă de asociere vor primi Declaraţia 200 prin poştă, iar pentru a direcţiona 2% din impozit vor completa datele asociaţiei la capitolul III, punctul 2.
Formularul 230 trebuie depus a Administraţia Financiară, trimis prin poştă sau adus la sediul organizaţiei, str. Mihai Pavel, nr. 3, de luni până vineri, între orele 8.00 – 16.00, caz în care trebuie să semnaţi şi la punctul IV, la împuternicit. În caz contrar nu vom putea depune noi formularul dumneavoastră.
Termen limită de depunere, la Administraţia Financiară: 25 mai 2018!

Scaricamenti

Direcţionează 2%