AcasăNoutăţi20112 Iunie: COMUNICAT

COMUNICAT

Concurs pe tema voluntariatului

Cu ocazia anului european al voluntariatului, Asociaţia Caritas Eparhial Oradea a organizat un concurs adresat elevilor din liceele partenere.
Competiţia s-a desfăşurat în perioada 23–27 mai 2011, scopul ei fiind promovarea voluntariatului în rândul tinerilor orădeni. Metoda aleasă de această dată pentru promovare este una inedită. Elevii care au dorit să se implice au fost invitaţi să creeze singuri sau în echipă (de maxim 3 persoane), o modalitate de promovare a voluntariatului: un cântec, un desen, un motto, o siglă, un logo, etc.
În această competiţie au participat elevi de la Liceul Teologic Greco-Catolic, Liceul Teoretic „Lucian Blaga” şi Liceul cu Program Sportiv „Bihorul”.

Premiile oferite au fost:
Premiul pentru ORIGINALITATE – Blaga Patricia, Morescu Ioana, Liceul Greco-Catolic;

Premiul pentru INIŢIATIVĂ – Novac Andrei, Liceul Teoretic “Lucian Blaga”, cls. a X-a C;

Premiul pentru DESIGN – Chişe Ioana, Chişe Roxana, Bruchental Patricia, Liceul Greco-Catolic;

Premiul pentru CREATIVITATE – Piţ Ionela Ligia, Paşcondea Georgiana, Ţurcaş Ioana, Liceul Teoretic „Lucian Blaga”, cls. a IX-a B;

Premiul pentru TALENT ARTISTIC - Kokovay Melania, Liceul cu Program Sportiv „Bihorul”, cls. a IX-a C;

Premiile au constat în tricouri, sacoşe şi brăţări inscripţionate cu anul european al voluntariatului.
Iulia Iova