AcasăNoutăţi201110 Martie: Deschide uşa inimii tale! Colectă de alimente: 13 martie - 17 aprilie 2011

Deschide uşa inimii tale! Colectă de alimente: 13 martie - 17 aprilie 2011

Locul: Trei biserici greco-catolice din Oradea: Biserica „Maica Domnului” (Olosig); Catedrala “Sfântul Nicolae” (Centru); Biserica. “Sfânta Treime” (Nufărul)
Obiectivul colectei: Strângerea de alimente în scopul sprijinirii celor 120 de familii aflate în dificultate, familii sprijinite de asociaţia Caritas Eparhial Oradea. Această colectă este una din activităţile de bază prin care asociaţia reuşeşte să sprijine, pe durata unui an întreg, familiile sărace.
Modul de desfăşurare: Înainte de fiecare slujbă credincioşii pot lăsa la intrarea în biserică alimentele aduse de acasă. Voluntarii Caritas, sub îndrumarea coordonatorului de voluntari, pe baza unor tabele, vor prelua alimentele donate, urmând apoi centralizarea acestora. Alimentele vor fi distribuite înainte de Sfintele Sărbători de Paşte, dar şi în lunile care urmează.
Mulţumim tuturor celor care ne vor sprijini în desfăşurarea acestui eveniment: donatori, voluntari, preoţi sau alt fel de susţinători ai asociaţiei noastre.