AcasăNoutăţi201127 Ianuarie: Scrisoare 2%

Scrisoare 2%

Stimată Doamnă/Domnule
În numele viitorilor beneficiari ai Casei Frenţiu vă mulţumesc pentru că în anul 2010 aţi redirecţionat 2% din impozitul pe venitul obţinut în 2009 pentru realizarea acestei construcţii. Contribuţia Dumneavoastră este foarte importantă pentru acest obiectiv.
Dacă anul trecut eram la stadiul de fundaţie, acum putem spune cu bucurie că s-a ridicat şi parterul şi primul nivel al casei, aşa cum se poate observa în imaginea de mai jos. Sperăm ca în acest an să putem continua construcţia prin realizarea mansardei şi a acoperişului.
Ajutorul Dumneavoastră este şi în acest moment foarte important pentru noi. Descărcaţi formularul 230: unul pentru Dumneavoastră şi unul pe care vă îndemnăm să îl daţi mai departe unui prieten sau cunoscut. Cu cât vor fi mai multe persoane care să direcţioneze 2% din impozitul pe venitul realizat în 2010, cu atât visul de a vedea terminată casa pentru persoanele vârstnice se va împlini mai repede.
Formularele trebuie completate doar la art. I, date personale, datate şi semnate. Apoi trebuie depuse la Administraţia Financiară de care aparţineţi până cel târziu în 15 mai 2011. Dacă doriţi să evitaţi înghesuiala de la finanţe, puteţi aduce formularele la sediul organizaţiei, str. Mihai Pavel, nr. 3, (fostă Severinului) de luni până vineri, între orele 8.00 – 15.00.
Să construim împreună, direcţionând 2% din impozit către Casa Frenţiu!
O casă în care cei dragi ai noştri vor putea să îşi trăiască liniştiţi bătrâneţile!
Olimpiu Todorean
Preşedinte