AcasăNoutăţi200916 Noiembrie: Şedinţă de evaluare pentru programul „O masă Caldă”

Şedinţă de evaluare pentru programul „O masă Caldă”

În data de 16 noiembrie 2009 voluntarii implicaţi în Programul ,,O masă caldă” împreună cu coordonatorul de voluntari şi coordonatorul programului au avut o întâlnire de evaluare şi monitorizare a activităţii desfăşurate în ultima perioadă. La întâlnire au participat 10 din cei 12 voluntari implicaţi şi s-au discutat mai multe teme. Dintre acestea amintim: descrierea criteriilor de selecţie a beneficiarilor acestui program, reevaluarea fişei postului şi a programului de voluntariat, probleme întâmpinate şi sugestii.
Din discuţiile avute, voluntarii au ajuns la aceleaşi concluzii: problemele cu care se confruntă beneficiarii sunt diferite şi grave iar suportul acordat prin acest program este esenţial pentru ei. De exemplu: ,,Voluntariatul nu mă lasă să îmi pierd timpul ci îmi dă ocazia să fac ceva folositor pentru alţii” – Bogdan T. ,,Şi până să vin ca voluntar la Caritas am văzut oameni ai străzii, dar nu am intrat în contact cu ei, dar activitatea care o fac acum îmi deschide sufletul şi inima.” – Marcel R.