AcasăNoutăţi201918 Septembrie: Reînceperea activităţii la Centrul de zi pentru copii ”Sfântul Martin”
Casa Frenţiu

Reînceperea activităţii la Centrul de zi pentru copii ”Sfântul Martin”

Începând cu data de 9 septembrie a.c., s-au redeschis porţile Centrului de zi pentru copii ”Sfântul Martin”, din Ioaniş. Cele patru doamne: Corina Andraş, Anca Oniţa, Olimpia Boţa şi Claudia Vas le vor fi alături în activităţi şi le vor îndruma paşii în următorul an şcolar. În fiecare zi, după şcoală, între orele 13.00-17.00, copiii vor putea veni la centru pentru diverse activităţi. Vor servi aici masa, îşi vor face temele şi se vor juca.
Şi de data aceasta nu doar că sunt în casă nouă, la standarde europene ci au intrat în noul an de activităţi cu rechizite noi ce vor fi folosite pentru a-şi face temele şi pentru a se pregăti pentru şcoală. Rechizitele au fost donate anul acesta de oameni inimoşi la fel cum au fost donate şi alimente necesare funcţionării cantinei pentru următoarele 2 luni precum şi produse de igienă şi curăţenie.
Le dorim succes în noul an şcolar!
Direcţionează 3,5%