Română | English | Italiano
HomeNews20199 September: Nunţiul Apostolic a vizitat Casa Frenţiu şi Blocul DAR
Casa Frenţiu
WELFARE CAFETERIA

Contact

Caritas Eparhial Oradea

Address:

Str. Mihai Pavel nr. 3
410210 - Oradea, BH
ROMÂNIA

Phone:

+40.359.418.212

Fax:

+40.359.418.211

Email:

caritaseparhial@yahoo.it

News

Nunţiul Apostolic a vizitat Casa Frenţiu şi Blocul DAR

Nunţiul Apostolic a vizitat Casa Frenţiu şi Blocul DAR

Cu ocazia vizitei în Eparhia de Oradea, prilejuită de liturghia de mulţumire pentru beatificarea Fericiţilor Episcopi martiri şi aniversarea a 25 de ani de episcopat a PSS Virgil şi a celor 20 de preoţi care au aniversat 25 de ani de preoţie, Nunţiul Apostolic în România şi Republica Moldova, Miguel Maury Buendia, însoţit de PSS Virgil Bercea, a vizitat, sâmbătă 7 septembrie, a.c., Casa Frenţiu. Acolo a fost primit de părintele Olimpiu Todorean, - preşedintele Asociaţiei Caritas Eparhial - şi Teodora Albuţiu - coordonatoarea centrului. Nunţiul a salutat persoanele rezidente, personalul care era de serviciu şi, apoi, s-a rugat în capela centrului. I-au fost prezentate Centrul şi serviciile oferite. După vizitare, Nunţiul s-a arătat impresionat de condiţiile oferite rezidenţilor şi a încurajat personalul să continue munca în folosul celor care au nevoie de serviciile lor. Preşedintele Asociaţiei i-a dăruit Nunţiului Apostolic Raportul Anual 2018, abia ieşit de sub tipar.
În continuare, Nunţiul a vizitat şi Blocul DAR - blocul de locuinţe sociale pentru tinerii care ies din orfelinate, îşi găsesc un loc de muncă şi îşi întemeiază o familie. A fost întâmpinat şi condus apoi de Traian Ostahie, coordonator al familiilor care locuiesc în bloc. Nunţiul a vizitat o tânără familie care este un exemplu de reuşită căreia i-a adresat încurajări îndemnând-o totodată să continue pe drumul pe care a pornit.
Îi mulţumim Nunţiului Apostolic pentru vizita făcută şi pentru cuvintele de încurajare în munca cu persoanele care au mai mare nevoie!
Caritas
Direcţionează 3,5%
BE DIFFERENT!

VIDEO!
SOCIAL SHOWERS
Support us!
Developed by: Azatech | Valid: XHTML | Valid: CSS