Română | English | Italiano
AcasăNoutăţi20199 Iulie: Voluntarii clovni îi vizitează pe copiii Centrului de Îngrijire de Zi
Casa Frenţiu
CANTINA SOCIALĂ

Contact

Caritas Eparhial Oradea

Adresă:

Str. Mihai Pavel nr. 3
410210 - Oradea, BH
ROMÂNIA

Telefon:

+40.359.418.212

Fax:

+40.359.418.211

Email:

caritaseparhial@yahoo.it

Noutăţi

Voluntarii clovni îi vizitează pe copiii Centrului de Îngrijire de Zi

Voluntarii clovni îi vizitează pe copiii Centrului de Îngrijire de Zi

„Înarmaţi” cu baloane modelabile, peruci haioase, costume colorate şi multă voie bună, o echipă de voluntari clovni ai Asociaţiei Caritas Eparhial Oradea i-a vizitat pe copiii Centrului de Îngrijire de Zi, aflat în coordonarea Direcţiei de Asistenţă Socială Oradea.
În prima săptămână a lunii iulie, voluntarii clovni din trupa “Prieteni pentru un zâmbet” au vizitat pentru prima oară centrul de pe Traian Lalescu, şi i-au antrenat pe copii în activităţi ludice, desfăşurate atât în sala de sport a centrului cât şi afară, oferindu-le drept amintire, pe finalul întâlnirii, căţeluşi, flori şi săbii, modelate din baloane.
Centrul de Îngrijire de Zi este un serviciu pentru protecţia copilului a cărui misiune este de a preveni abandonul şi instituţionalizarea copiilor, prin asigurarea, pe timpul zilei, a unor activităţi de îngrijire, educaţie, recreere-socializare, consiliere, dezvoltare a deprinderilor de viaţă independentă, orientare şcolară şi profesională pentru copii, cât şi a unor activităţi de sprijin, consiliere şi educare pentru părinţi sau reprezentanţii legali, precum şi pentru alte persoane care au în îngrijire unul sau mai mulţi copii. (sursă: http://www.daso-oradea.ro/pagina/centrul-de-ingrijire-de-zi)
Voluntarii au absolvit cursul de clovni organizat anual în cadrul Asociaţiei Caritas Eparhial Oradea, unde au fost instruiţi în arta terapiei prin zâmbet. Ne bucurăm pentru şansa de a-i cunoaşte pe micuţii beneficiari ai Centrului de Îngrijire de Zi, şi îi mulţumim doamnei coordonator, Maria Ardeleanu, pentru ocazia de a le-aduce zâmbete pe chip!
Ioana Tuţă
Coordonator voluntari
Direcţionează 3,5%
IEŞI DIN TIPAR!

DUŞURI SOCIALE
Susţine-ne!
Dezvoltat de: Azatech | Valid: XHTML | Valid: CSS