AcasăNoutăţi201926 Iunie: Voluntarii clovni vizitează Asociaţia Down Oradea
Casa Frenţiu

Voluntarii clovni vizitează Asociaţia Down Oradea

În luna iunie, a.c., voluntarii clovni ai Asociaţiei Caritas Eparhial Oradea i-au vizitat pe beneficiarii Asociaţiei Down. Voluntarii, absolvenţi ai cursului de clovni organizat anual în cadrul asociaţiei, au adus bucurie copiilor şi adulţilor cu sindromul Down şi familiilor lor, pe care i-au întâlnit în cele două zile în care şi-au desfăşurat activitatea la Centrul de zi Iedera. Nu au lipsit nici baloanele modelate, pictura pe faţă şi jocurile de grup, menite să le înveselească ziua beneficiarilor centrului.
Voluntarii clovni fac parte din Trupa “Prieteni pentru un zâmbet” şi au desfăşurat o activitate constantă la Spitalul Clinic Municipal “Dr. Gavril Curteanu” din Oradea.
Le mulţumim reprezentanţilor Asociaţiei Down Oradea pentru oportunitatea de a petrece timp împreună şi ne propunem ca din toamnă să reluăm vizitele lunare alături de voluntarii noştri, pentru a face ceea ce ştim noi mai bine: să aducem zâmbete pe chipul celor din jur!
Ioana Tuţă
Coordonator voluntari