HomeNews20194 May: Pelerini în România

Address:

Phone:

Pelerini în România

Asociaţia Caritas Eparhial Oradea, a avut plăcerea de a fi, pentru câteva ore, gazdele pelerinajului Renovabis "Noi suntem o mare familie de credinţă", miercuri, 1 mai 2019 când, oaspeţii, donatori consecvenţi ai Renovabis, au vizitat Casa Frenţiu, fiind impresionaţi de condiţiile pe care aceasta le oferă, de camerele mari şi spaţiile prevăzute pentru diverse activităţi. Astfel, ei au avut ocazia să se întâlnească şi să interacţioneze cu o parte dintre locatarii casei şi au servit masa de prânz împreună.
Directorul Renovabis, Pr. Dr. Christian Hartl a prezentat scopul pelerinajului organizat în Ungaria şi România: aprofundarea legăturilor dintre oamenii din estul şi vestul continentului prin dialog, rugăciune şi întâlnire personală.
Renovabis, ca instituţie caritativă, susţine financiar numeroase proiecte în ţările Europei de Est, angajaţii cunosc realităţile şi proiectele locale, însă donatorii lor, beneficiarii acestui pelerinaj, le-au cunoscut, până acum, doar din descrieri.
Pr. Olimpiu Todorean, preşedintele Asociaţiei Caritas Eparhial Oradea, a mulţumit pentru sprijinul primit de-a lungul anilor de la donatori şi Renovabis, sprijin esenţial pentru construirea Casei Frenţiu, a prezentat celelalte proiecte sociale ale asociaţiei precum şi planurile de viitor.
Direcţionează 3,5%
BE DIFFERENT!