AcasăNoutăţi201924 Februarie: S-a întors la Domnul
Casa Frenţiu

S-a întors la Domnul

Am aflat cu tristeţe că s-a stins din viaţă persoana care ne-a fost aproape la înfiinţarea Asociaţiei Caritas Eparhial Oradea şi, mai mult, ne-a însoţit parcursul primilor ani de activitate ţinând contabilitatea organizaţiei. Tot ea a fost cea care ne-a ajutat să redeschidem magazinul de haine second-hand din Oradea.
Mai mult decât atât, Maria Stanciu a mobilizat un grup de rugăciune şi împreună au cerut, la rugămintea mea, mijlocirea Cerului pentru găsirea finanţatorilor în vederea finalizării construcţiei Casei Frenţiu. Sunt convins că fără rugăciunea ei şi a grupului condus de ea nu am fi reuşit să ducem la bun sfârşit o lucrare atât de importantă pentru organizaţia noastră.
Am ieşit de la Tatăl, şi am venit în lume, acum las lumea şi mă reîntorc la Tatăl Io. 16,28
Da, chiar aşa este.
Sora noastră, Maria, a ieşit de la Tatăl care a iubit-o infinit de mult, a venit în lume, în această lume, o lume care a cunoscut-o şi iubit-o şi căreia ea i-a dat ceea ce a avut mai bun din ea şi acum a lăsat această lume pentru a se reîntoarce la Tatăl, care o aşteaptă cu braţele deschise, pentru a-i da recompensa şi premiul pe care îl merită din plin pentru viaţa pe care a trăit-o.
În numele tuturor angajaţilor, voluntarilor şi beneficiarilor îi mulţumim Mariei şi îl rugăm pe Bunul Dumnezeu să o aşeze în corturile drepţilor Săi.
Pr. Olimpiu Todorean
Direcţionează 3,5%