HomeNotizie201830 Dicembre: Rezultatele colectei de Crăciun, 2018

Telefono:

Notizie

Rezultatele colectei de Crăciun, 2018

Asociaţia Caritas Eparhial Oradea a desfăşurat Colecta de alimente de Crăciun pentru copiii din centrele de zi în perioada 7 - 23 decembrie 2018, în centrele comerciale Era Shopping Park şi Selgros Cash & Carry.
În această perioadă s-au colectat: 146 litri de ulei, 100 kg de făină, 94 kg de orez, 66 kg de zahăr, 96 pungi de paste făinoase, 308 bucăţi diferite dulciuri şi 120 bucăţi de conserve. Pe lângă produsele neperisabile au fost colectate şi alte produse cum ar fi: fructe, produse lactate etc.
În activitatea de colectare a alimentelor, pentru copiii din centrul de zi şi cantina socială, au fost implicaţi 39 voluntari, care au desfăşurat 230 ore de voluntariat.
În acelaşi context la Liceul Teoretic “Onisifor Ghibu”, elevii au strâns 88 litri de ulei, 37 kg de făină, 87 kg de orez, 206 kg de zahăr, 186 pungi de paste făinoase, 59 bucăţi diferite dulciuri şi 261 bucăţi de conserve. pe care le-au donat Asociaţiei Caritas Eparhial Oradea. Acţiunea de colectare a fost coordonată de doamna profesor Carmen Chiş cu ajutorul membrilor comisiei SNAC, fiind susţinută de direcţiunea liceului şi de Consiliul elevilor.
Asociaţia Caritas Eparhial Oradea mulţumeşte tuturor celor implicaţi în această colectă, voluntarilor şi, în special, persoanelor care au făcut o faptă bună şi îi asigură pe donatori de faptul că toate donaţiile vor ajunge acolo unde este mare nevoie de acestea.
Ioana Tuţă
Coordonatori voluntari