AcasăNoutăţi20183 Octombrie: SUNTEM MEREU APROAPE DE BUNICII NOŞTRI
Casa Frenţiu

SUNTEM MEREU APROAPE DE BUNICII NOŞTRI

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice, Direcţia de Asistenţă Socială Oradea, ca în fiecare an, i-a sărbătorit pe părinţii si bunicii nostri.
In acest an, în colaborare cu Asociaţia Caritas Eparhial, reprezentată de preşedinte, dl Olimpiu Todorean, a pregătit o masă festivă pentru 60 de persoane de vârsta a treia într-o locaţie elegantă, sala de evenimente a "Casei Frenţiu".
În semn de apreciere şi recunoştinţă au fost invitate persoane vârstnice din cadrul Uniunii Femeilor Bihor Oradea, a Asociaţiei Pensionarilor Maghiari Partium, a Uniunii Judeţene a Pensionarilor şi CARPO.
În deschidere, dna Arina Moş, directorul DAS Oradea, şi-a exprimat bucuria că poate să participe, în calitate de gazdă, şi în acest an, la acest eveniment: "Este un minunat prilej să sărbătorim împreună aceasta zi, dedicată dumneavoastră, părinţilor şi bunicilor noştri cărora vă datorăm ceea suntem azi iar pentru noi reprezentaţi un model de viaţă. Vă mulţumesc atât în numele meu, cât şi a echipei DAS Oradea şi în mod special vă transmit din partea dlui primar, Ilie Bolojan, întreaga apreciere, respectul şi mulţumirea că sunteţi aproape de proiectele comunităţii noastre şi vă asigurăm că experienţa şi expertiza dumneavoastră vor conta întotdeauna pentru noi."
La finalul discursului le-a urat un sincer şi călduros „La mulţi ani!" şi le-a mulţumit celor care ne-au sprijinit în organizarea evenimentului, firmei Select Catering şi nu în ultimul rând colegilor de la DASO şi dlui Olimpiu Todorean.
Prezent la eveniment, dl viceprimar Florin Birta a mulţumit celor prezenţi pentru interesul pe care aceştia îl manifestă faţă de problemele comunităţii orădene şi pentru rolul lor activ în administraţia locală de-a lungul anilor şi în numele administraţiei locale: "Vă doresc La mulţi ani, multă sănătate şi numai bucurii!"
Spectacolul inedit de divertisment a fost susţinut pe întreg parcursul desfăsurarii evenimentului de către Trupa "Radu Moş", nume cunoscute în muzica populară, originare din Bihor, câştigătoare de trofee la festivaluri din judeţ şi ţară.
Dl Radu Moş le-a urat celor prezenţi: "Să fiţi frumoşi ca iarna, bucuroşi ca primăvara, sănătoşi ca vara şi bogaţi ca toamna, La mulţi ani şi distracţie frumoasă!"
Cu vocile lor plăcute şi cultivate, au interpretat o paletă largă de cântece populare din diferite zone ale ţării, melodii cunoscute de muzică etno şi uşoară reuşind să impresioneze auditoriul, câţiva invitaţi alăturându-li-se.
La finalul evenimentului invitaţii au fost răsfăţaţi cu un delicios tort aniversar, făcut special pentru ei şi au primit, în semn de apreciere, flori, vin, ciocolata si cafea.
Consuella GOVOR
www.daso-oradea.ro