AcasăNoutăţi201827 Septembrie: Promovarea voluntariatului la EduFest

Promovarea voluntariatului la EduFest

Voluntarii Asociaţiei Caritas Eparhial Oradea au participat, sâmbătă, 22 septembrie, a.c., la cea de-a treia ediţie EduFest, desfăşurată în Parcul 1 Decembrie.
Voluntarii noştri, costumaţi în clovni, le-au oferit baloane modelate copiilor şi participanţilor la eveniment, reuşind să le coloreze ziua cu un zâmbet. Prin programul “Terapie prin zâmbet”, unul dintre cele mai îndrăgite ale asociaţiei, voluntarii Clovni-Doctori îi vizitează de 3 ori pe săptămână pe copiii internaţi la Spitalul Clinic Municipal “Dr. Gavril Curteanu” din Oradea.
Cu această ocazie echipa Caritas Eparhial a oferit informaţii despre oportunităţile de voluntariat din cadrul asociaţiei accesibile orădenilor, de toate vârstele, care îşi doresc să se implice în sprijinul comunităţii orădene (cantina socială, duşuri sociale, colecte de haine şi alimente, vizite la spital etc.).
Evenimentul de sâmbătă, organizat prin asociaţia EduBiz, ţinteşte să creeze un spaţiu comun de întâlnire şi interacţiune între tineri, elevi şi studenţi şi organizaţiile orădene, cu scopul promovării ideii de voluntariat.
Ioana Matea
Coordonator voluntari