AcasăNoutăţi201817 August: Teambuilding pentru voluntari la Padiş

Teambuilding pentru voluntari la Padiş

Voluntarii Clovni-Doctori ai Asociaţiei Caritas Eparhial Oradea au participat marţi, 14 august, 2018, la activităţi de teambuilding în aer liber, desfăşurate în zona turistică Padiş.
Cu sprijinul ghidului turistic Mihai Olenici de la Apuseni Experience, voluntarii au avut ocazia să admire celebrul platou carstic de sus, în cadrul unei drumeţii spre Vârful Vărăşoaia, şi să obţină informaţii despre specificul zonei.
Experienţa a fost posibilă datorită finanţării obţinute prin evenimentul sportiv de strângere de fonduri Swimathon 2018, organizat de Fundaţia Comunitară Oradea. Scopul activităţii a fost răsplătirea efortului şi implicării voluntarilor noştri, şi crearea unui context de creştere a coeziunii grupului.
Prin intermediul proiectului “Terapie prin zâmbet”, voluntarii Clovni-Doctori fac vizite de 3 ori pe săptămână la Spitalul Clinic Municipal “Dr. Gavril Curteanu”, unde îi înveselesc pe copiii internaţi pe secţie prin trucuri de magie, baloane modelate, şi poveşti amuzante.
Ioana Matea
Coordonator voluntari