AcasăNoutăţi201825 Aprilie: “Terapie prin zâmbet” la Swimathon Oradea 2018

“Terapie prin zâmbet” la Swimathon Oradea 2018

Voluntarii Asociaţiei Caritas Eparhial au participat la evenimentul de strângere de fonduri Swimathon din data de 21 aprilie 2018, pentru susţinerea cauzei “Terapie prin zâmbet”, ce îşi propune să asigure sprijin voluntarilor clovni-doctori care aduc zâmbete pe chipul a mii de copii internaţi anual la Spitalul Clinic Municipal “Dr. Gavril Curteanu” din Oradea.
Asociaţia Caritas Eparhial s-a bucurat în acest an de sprijinul a 4 echipe de înotători: “Spongierii zâmbăreţi”, elevi ai Liceului Teoretic “Onisifor Ghibu”, reuniţi într-o echipă coordonată de doamna prof. Carmen Chiş, ambasador al cauzei, alături de “Peştişorii Clovn”, echipă în care a înotat şi atleta Simona Kadaş, “Celestica Giving” şi “Balenele zburătoare Plexus” au făcut valuri pentru cauza “Terapie prin zâmbet”, reuşind să mobilizeze resurse pentru atingerea şi depăşirea obiectivului asociaţiei. Le mulţumim pe această cale pentru implicarea şi efortul depus!
Galeria Caritas Eparhial, una dintre cele mai vizibile la eveniment, a reunit voluntari, profesori şi elevi ai Liceului Teoretic „Onisifor Ghibu”, angajaţi şi prieteni ai asociaţiei, precum şi clovni-doctori care le-au asigurat celor mici distracţie şi voie bună, oferindu-le drept cadou baloane modelate.
Sponsorii principali ai cauzei, cărora le datorăm întreaga noastră recunoştinţă, au fost companiile Celestica România, Plexus, Salex Oradea şi Masterplast, precum şi Liceul Teoretic “Onisifor Ghibu”, unde în cadrul târgului culinar anual, conducerea a decis ca jumătate din suma strânsă să fie donată pentru susţinerea cauzei noastre. Cu ajutorul lor, avem posibilitatea să asigurăm continuitatea programului “Terapie prin zâmbet” încă un an de zile. Echipa Caritas Eparhial, voluntarii clovni-doctori şi micuţii pacienţi ai Spitalului Clinic Municipal “Dr. Gavril Curteanu” le adresează tuturor acestora mulţumiri!
Să ne zâmbim cu bine!
Ioana Matea