AcasăNoutăţi201811 Aprilie: Rezultatele colectei de alimente de la magazine
Casa Frenţiu

Rezultatele colectei de alimente de la magazine

În zilele de week-end din Săptămâna Mare, am organizat Colecta de alimente de Paşte la magazinul Selgros Cash and Carry şi la Centrul Comercial Era Shopping Park din Oradea.
Voluntarii asociaţiei au distribuit fluturaşi şi au primit donaţiile persoanelor pentru copiii din centrele de zi. Astfel, la magazinul Selgros Selgros Cash and Carry, cu sprijinul a 22 de voluntari care au activat timp de 85 de ore, s-au colectat alimente în valoare de 2.032,7 lei şi bani în valoare de 451 lei. Printre alimentele colectate s-au numărat foarte multe dulciuri, în total 248 de bucăţi, care vor ajunge cu bucurie la copiii sărmani.
La Centrul Comercial Era Shopping Park s-au colectat 40 kg făină şi 56 l de ulei, valoarea totală a alimentelor colectate fiind de 1.632,8 lei. Pe lângă alimente, unele persoane au făcut donaţii în bani, valoarea totală a donaţiilor fiind de 719 lei. La Era Shopping Park au fost prezenţi, pe perioada colectei, 20 de voluntari care au efectuat un număr de 75 de ore.
Dorim să mulţumim tuturor persoanelor implicate: voluntari şi donatori. Datorită dvs. copiii din centrele de zi vor continua să fie sprijiniţi şi în perioada următoare, primind nu doar sprijin pentru efectuarea temelor ci şi o masă caldă zilnic, precum şi dulciuri.
Ioana Matea
Coordonator voluntari