AcasăNoutăţi20185 Februarie: Curs de clovni - sesiunea februarie 2018

Curs de clovni - sesiunea februarie 2018

[email][/email]Asociaţia Caritas Eparhial Oradea organizează un nou Curs de clovni, sesiunea Februarie 2018, în cadrul Programului „Prieteni pentru un zâmbet”, prin care voluntarii asociaţiei, maeştrii clovni, vizitează de trei ori pe săptămână copiii internaţi la Spitalul Clinic Municipal Dr. Gavril Curteanu din Oradea.
Pentru a-i putea vizita pe micii pacienţi avem nevoie de voluntari bine pregătiţi în arta meseriei de Clovn – Doctori. De aceea, asociaţia organizează de două ori pe an, în luna septembrie şi în luna februarie câte un curs de formare după care voluntarii încep vizitele la spital. Cursul este gratuit pentru voluntari, costurile desfăşurării fiind acoperite din surse proprii, donaţii şi din banii strânşi cu proiectul „Terapie prin zâmbet” la Swimathon 2017. Sponsori: SALEX, NTT Data România şi West Fruta Distribution.
Programul „Prieteni pentru un zâmbet” a obţinut Premiul I, la categoria Programe în cadrul evenimentului Gala Societăţii Civile, care a avut loc la Bucureşti în luna iunie 2017.
Locurile sunt limitate!
Condiţiile de participare la cursul de clovni:
- Vârsta minimă de 16 ani;
- Încheierea unui contract de voluntariat la Caritas Eparhial Oradea;
- Participarea la minim 80% din durata cursului.
Înscrierile se pot face până vineri, 9 februarie 2018, ora 18.00, la adresa de e-mail: voluntariatcaritas@yahoo.com, la numărul de telefon 0785 284 471 _ Ioana sau printr-un mesaj pe www.facebook.com/CaritasEparhialOradea.
Direcţionează 2%