AcasăNoutăţi201812 Ianuarie: Rezultate Colecta de Crăciun

Rezultate Colecta de Crăciun

Asociaţia Caritas Eparhial Oradea a desfăşurat Colecta de alimente de Crăciun pentru copiii din centrele de zi în perioada 8 - 23 decembrie 2017, în centrele comerciale Era Shopping Park şi Selgros Cash & Carry.
În această perioadă s-au colectat: 227 litri de ulei, 168 kg de făină, 153 kg de orez, 215 kg de zahăr, 171 kg de paste făinoase şi 100 bucăţi de conserve. Pe lângă produsele neperisabile au fost colectate şi alte produse cum ar fi: fructe, dulciuri, produse lactate etc. Valoarea totală estimată a alimentelor colectate este de 7.651 lei.
Unele persoane au preferat să facă donaţii în bani, suma totală colectată fiind de 1.378 lei.
În activitatea de colectare a alimentelor, pentru copiii din centrele de zi, au fost implicaţi 39 voluntari, care au desfăşurat 205 ore de voluntariat.
Asociaţia Caritas Eparhial Oradea mulţumeşte tuturor celor implicaţi în această colectă, voluntarilor şi, în special, persoanelor care au făcut o faptă bună şi îi asigură pe donatori de faptul că toate donaţiile vor ajunge acolo unde este mare nevoie de acestea.