AcasăNoutăţi20188 Ianuarie: Donaţie continuă

Donaţie continuă

În ultima săptămână de şcoală, din luna decembrie, 2017 elevii din învăţământul primar cât şi din cel gimnazial şi liceal de la Liceul Teoretic Onisifor Ghibu din Oradea, conduşi de profesoara Carmen Chiş, s-au implicat într-o altă campanie de strângere de alimente.
În urma mobilizării exemplare s-au colectat alimente neperisabile şi dulciuri: 56 litri de ulei, 1 litru de oţet, 92 kg de făină albă, 104 kg de zahăr, 15 kg făină de mălai, 5 kg de fasole, 51 kg de orez, 1 kg de griş, 3 kg de pesmet, 37 kg de paste făinoase, 118 bucăţi de dulciuri diferite, cuş-cuş, praf budincă, delikat şi linte. S-a donat şi 8 kg de carne tocată ce s-a folosit pentru prepararea sarmalelor, cu ocazia mesei festive de Crăciun.
Toate acestea au fost dăruite asociaţiei noastre pentru Cantina Socială şi Centrul de zi pentru copii din Ioaniş.
Alimentele donate vor fi folosite pentru cantina socială unde mănâncă, zilnic, 50 de copii şi 35 de adulţi iar unele vor fi donate sub formă de pachete alimentare familiilor defavorizate.
În numele beneficiarilor noştri mulţumim şi pentru această colectă de alimente.