AcasăNoutăţi201728 Decembrie: Împreună de Crăciun

Împreună de Crăciun

Ca în fiecare an, Caritas Eparhial Oradea a oferit celor mai nevoiaşi o masă festivă în Ajunul Crăciunului. La cantina socială din Centrul ”Maria Rosa” servesc masa, zilnic, 50 de persoane iar cu ocazia sărbătorilor, aceştia, împreună cu prieteni de-ai lor, au fost invitaţi să se bucure de un altfel de prânz. Angajaţii Caritas împreună cu voluntarii au pregătit, din timp: o gustare rece, ciorbă şi sarmale. Masa a fost pregătită festiv şi, în această zi au primit în plus cozonac, cafea şi un pahar de vin. Portocalele prezente pe masă au fost oferite, cu generozitate, de PSS Virgil. Pentru acasă au primit un pachet cu sarmale, cârnaţi, o pâine, conserve şi un cozonac.
La masă au fost serviţi de către PSS Virgil, episcopul greco-catolic de Oradea, preotul Olimpiu Todorean, preşedintele asociaţiei, împreuna cu angajaţi şi voluntari ai asociaţiei, care trăind spiritul sărbătorii au ales nu să aştepte daruri ci să se dăruiască ei, altora.
Masa a început cu o rugăciune şi s-a încheiat cu un colind şi binecuvântarea PSS Virgil.
Masa specială de sărbătoare a putut fi pregătită cu ajutorul donatorilor şi sponsorilor noştri, cărora le mulţumim pe această cale.
Direcţionează 2%