HomeNotizie20178 Novembre: Şcoala Altfel la Asociaţia Caritas Eparhial Oradea

Telefono:

Notizie

Şcoala Altfel la Asociaţia Caritas Eparhial Oradea

În timpul săptămânii „Şcoala Altfel”, o parte din elevii de la Colegiul Economic „Partenie Cosma” şi Colegiul Naţional „Iosif Vulcan” din Oradea, au ales să participe la activităţi de voluntariat în perioada 30 octombrie – 3 noiembrie a.c. la Asociaţia Caritas Eparhial Oradea
Elevii de la Colegiul Economic „Partenie Cosma”, împreună cu profesorii lor: Moca Mihaela (clasa 9 C), Grozescu Liana (clasa 11 B), Popa Ileana (clasa 9 A), Miclăuş Sandală şi Miclăuş Adriana (10 F) şi Torj Florina (clasa 12 H) au învăţat despre ceea ce înseamnă voluntariatul şi au testat munca de voluntariat implicându-se în activităţi la Cantina Socială şi la Centrul de zi pentru copii Gabrielle.
Elevii de la Colegiul Naţional „Iosif Vulcan”, împreună cu profesorii lor: Bondor Gabriela (10 E), Craciun Rodica (11 D), Popa Teodora (10 A), Vîrva Sanda (10 D), au învăţat despre ceea ce înseamnă voluntariatul şi au testat munca de voluntariat implicându-se în activităţi administrative şi confecţionare felicitări de Crăciun la biroul asociaţiei.
O parte dintre elevi au fost cuceriţi de voluntariat şi au ales să participe în continuare la activităţi ca voluntari ai Asociaţiei Caritas Eparhial Oradea.
Cristina Todorean
Direcţionează 2%