HomeNews20173 November: Toamnă bogată

Address:

Phone:

Toamnă bogată

Comunitatea greco-catolică din Plopiş a ţinut să mulţumească lui Dumnezeu pentru rodnicia şi bogăţia pământului din toamna aceasta oferind, celor mai lipsiţi decât ei, o parte din ceea ce au adunat în cămările lor. Produsele donate Cantinei Sociale, ce funcţionează în Centrul Maria Rosa din Oradea, nu au fost puţine. Am primit circa 1.500 kg de cartofi, 40 kg de untură, 14 litri de ulei, 30 kg de făină, 10 kg de zahăr, 10 litri de bulion, 10 kg de orez, 15 kg de ceapă şi 40 kg de morcovi.
În numele beneficiarilor noştri vă mulţumim. Îi mulţumim şi păstorului sufletesc al comunităţii care nu se îngrijeşte doar de partea spirituală şi sufletească a credincioşilor păstoriţi ci îi ajută şi să facă binele. Îi mulţumim părintele Ioan Şanta şi pentru implicarea în colecta de alimente dar, cu atât mai mult, că a organizat transportul lor la Oradea, la Cantina Socială.
Iar vouă, credincioşilor parohiei Plopiş, celor ce faceţi binele şi vă amintiţi de cei săraci, Domnul să vă dea însutit.
Binecuvântarea Domnului să pogoare peste voi şi peste familiile voastre.
Pr. Olimpiu Todorean
BE DIFFERENT!