Română | English | Italiano
HomeNews20177 June: Hai cu noi la joacă!
Gutenberg Bookstore
WELFARE CAFETERIA

Contact

Caritas Eparhial Oradea

Address:

Str. Mihai Pavel nr. 3
410210 - Oradea, BH
ROMÂNIA

Phone:

+40.359.418.212

Fax:

+40.359.418.211

Email:

caritaseparhial@yahoo.it

News

Hai cu noi la joacă!

Hai cu noi la joacă!

​În data de 31 mai 2017, un grup de 120 de elevi de la Liceul Greco-Catolic”Iuliu Maniu” Oradea, au hotărât să se ducă în Parcul I C Brătianu ca să fie împreună la o activitate de mişcare. Este vorba despre clasele: I B, I C, II A şi III A, care, îndrumaţi de către învăţătoarele lor: Lorenia, Florina, Mariana, Laura, Nicoleta, Krisztina, Anca şi Lia desfăşoară un proiect educativ” Bucuria prin Credinţă”.
​Pentru că erau prea mulţi, au apelat încrezători la voluntarii Caritas Eparhial Oradea prin Alessandra, care a făcut o mobilizare exemplară. Însoţiţi şi de copiii de la Centrul de zi, ne-am întâlnit cu aceşti tineri inimoşi, care au înţeles îndată dorinţa noastră, au pregătit 5 ateliere de joacă şi, cu zâmbetul pe buze, au luat în serios organizarea şi desfăşurarea activităţilor.
​Mare a fost bucuria tuturor la Jocul cu frânghia, Fierăstrăul, Jocurile în cerc şi Jocul de fotbal, pe care cei mici le-au savurat, încercând să se bucure de mişcare şi de faptul că erau împreună, fără să mai aibă neapărat pretenţia de a fi câştigători, lucru care s-a şi urmărit prin aceste activităţi.
​Mulţumim din suflet Alessandrei pentru dăruirea şi responsabilitatea cu care a pregătit jocurile şi ne-a bucurat, mai ales că era în preziua lui 1 Iunie! Prin ea, mulţumim şi voluntarilor foarte mulţi care au dovedit că sunt o forţă! Bunul Dumnezeu să-i răsplătească pentru timpul acordat nouă şi pentru bucuria care se citea pe chipul tuturor!
Lia Şipoş
Direcţionează 2%

Proiectul „Tineri Voluntari”
BE DIFFERENT!

VIDEO!
SOCIAL SHOWERS
Support us!
Developed by: Azatech | Valid: XHTML | Valid: CSS