HomeNews201729 May: „Terapie prin zâmbet” @Swimathon Oradea

Address:

Phone:

„Terapie prin zâmbet” @Swimathon Oradea

Asociaţia Caritas Eparhial Oradea, a participat sâmbătă, 27 mai 2017, la evenimentul de strângere de fonduri Swimathon, organizat de către Fundaţia Comunitară Oradea. În cel de-al doilea an, asociaţia a cerut sprijinul comunităţii orădene pentru proiectul „Terapie prin zâmbet”. Voluntarii Clovni-Doctor, vizitează de trei ori pe săptămână copiii internaţi la Spitalul Clinic Municipal Dr. Gavril Curteanu. Cu ajutorul clovnilor, cei peste 1400 de copiii internaţi în spital pot uita pentru o clipă de suferinţă şi de tratamente. Clovnii socializează cu copiii, le arată trucuri de magie, le modelează baloane colorate şi, cel mai important, îi fac să zâmbească.
În cadrul acestui eveniment, voluntarii şi companiile partenere: SALEX, NTT Data România şi West Fruta Distribution, au reuşit să mobilizeze suma de 6863 lei pentru cauza „Terapie prin zâmbet”.
Dorim să le mulţumim echipelor de înotători, formate din voluntari şi prieteni ai asociaţiei. Echipa Voluntari Caritas Eparhial I: Darius Popa, Cătălin Mociar, Alex Murg, Cosmin Laza şi Diana Popa; Echipa de Voluntari Caritas Eparhial II: Genţiu Mădălin, Lioara Beltechi, Mihaela Roşca, Adrian, David Filip şi Arian Fălăuş.
De asemenea, le mulţumim celor 20 voluntari care i-au susţinut şi încurajat pe colegii lor, din galerie: Delia, Mihai, Bia, Denis, Elena, Marian, Nicu, Andrei, Georgiana, Dea, Rafaela, Brigitta, Doris, Ada, David, Ionuţ, Amanda şi Roxana.
Lucrurile se mişcă! Dacă faci valuri!
BE DIFFERENT!
GABRIELE CENTER