AcasăNoutăţi201725 Mai: COMUNICAT Bilete câştigătoare Loteria pentru Clovnii - Doctori: Susţine terapia prin zâmbet a copiilor internaţi în spital

Azi, 25.05.2017, în prezenţa presei, a avut loc extragerea numerelor câştigătoare ale Loteriei organizată de Asociaţia Caritas Eparhial Oradea pentru a strânge fonduri pentru susţinerea terapiei prin zâmbet a copiilor internaţi în spital.
Au fost tipărite un număr de 5.000 de bilete de loterie, fiecare în valoare de 5 lei. S-au distribuit un număr 2.024 de bilete în valoare de 10.120 lei. Un număr 5 bilete au fost anulate pentru că erau marcate cu diferite semne.
În urnă au fost introduse 2.019 bilete în vederea extragerii.
Extragerea numerelor s-a făcut de la numărul 12 în ordine descrescătoare la numărul 1 din lista de premii. Numerele extrase au fost declarate câştigătoare de către comisia constituită din Pr. Vasile Soptea, preşedinte şi Popa-Ghiţulescu Adela director executiv.
Numerele câştigătoare precum şi premiile acordate sunt următoarele:
Nr. bilet câştigător           Premiul câştigat
779           12: Istoria Orasului Oradea - Carte;
4884           11: Un tratament cosmetic
1009           10: Voucher în valoare de 100 lei dinSifonier;
4501           9: O cină pentru două persoane la restaurantul Hanul cu Noroc, Oradea;
1213           8: O cină pentru două persoane la restaurantul Hanul cu Noroc, Oradea;
1806           7: Voucher în valoare de 100 lei, Pada Murre;
2476           6: Un parfum de ambient, Toya Shop;
4401           5: Un week-end la Băile 1 Mai pentru două persoane;
1566           4: Un week-end la Coada Lacului pentru două persoane;
3988           3: Un week-end la Tăşnad pentru două persoane;
4409           2: Şcoală auto, categoria B pt. o persoană;
2762           1: O săptămână la Rimini, Italia, pt. 2 persoane;
Persoanele care se află în posesia unui bilet de Loterie câştigător pot veni să îşi revendice premiul oricând din momentul anunţării numerelor câştigătoare, de luni până vineri, între orele 9.00 – 15.00, dar nu mai târziu de 15 iunie 2017. Înmânarea premiilor se va realiza la sediul Asociaţiei Caritas Eparhial Oradea, din Oradea, str. Ep. M. Pavel nr 3.
Pentru a revendica premiile, câştigătorii trebuie să se prezinte având asupra lor biletul cu numărul câştigător. Acordarea premiilor se va realiza doar persoanei care prezintă biletul câştigător. Pentru a fi considerat valid, biletul prezentat trebuie să se potrivească perfect cu partea rămasă la cotorul blocului de bilete.
În cadrul acestei Loterii nu este posibilă înlocuirea premiului oferit cu contravaloarea acestuia în bani sau cu alte beneficii.