HomeNotizie201724 Maggio: Susţine proiectul „Terapie prin zâmbet” @Swimathon Oradea 2017
Libreria Gutenberg
Assitenza medicale
Contatto

Indirizzo:

Telefono:

Notizie

Susţine proiectul „Terapie prin zâmbet” @Swimathon Oradea 2017

Vizite săptămânale ale voluntarilor Clovni-Doctori la copiii internaţi la Spitalul Clinic Municipal Dr. Gavril Curteanu. Cu ajutorul clovnilor, cei peste 1400 de copiii internaţi în spital pot uita pentru o clipă de suferinţă şi de tratamente. Clovnii socializează cu copiii, le arată trucuri de magie, le modelează baloane colorate şi, cel mai important, îi fac să zâmbească. Pentru a îndeplini misiunea Clovnilor - Doctori, aceea de a aduce bucurie micilor pacienţi, este nevoie de contribuţia tuturor pentru a continua programul în condiţii optime. Desfăşurarea acestor activităţi presupune costuri financiare pentru acoperirea cheltuielilor cu pregătirea celor 40 de viitori Clovni - Doctori şi achiziţionarea materialelor necesare desfăşurării activităţilor din spital. Alină-le durerea! Oferă-le un zâmbet prin implicarea ta!
Susţine proiectul „Terapie prin zâmbet” în cadrul evenimentului de strângere de fonduri Swimathon Oradea - donează online sau vino direct la eveniment în 27 mai 2017!
Detalii despre activitatea clovnilor-doctori:
Vă aşteptăm să veniţi să susţineţi echipele formate din: Darius Popa, Cătălin Mociar, Alex Murg, Cosmin Laza şi Diana Rebeca şi Gentiu Madalin, Lioara Beltechi, Mihaela Redson, Adrian, David Filip şi Arian Falaus!
Mulţumim sponsorilor noştri din acest an:
West Fruta Distribution
NTT Data România - www.nttdata.ro
Vă aşteptăm cu drag, sâmbătă de la ora 10.00 la Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu din Oradea.
Lucrurile se mişcă! Dacă faci valuri!
ESCI DALLA ABITUDINE!
CENTRO GABRIELE