HomeNotizie201717 Aprile: De Paşti, lumină în suflete

Telefono:

Notizie

De Paşti, lumină în suflete

Aducem lumină şi bucurie în sufletele persoanelor fără adăpost. Asociaţia Caritas Eparhial Oradea a organizat masa festivă de Paşti pentru beneficiarii serviciului Cantina Socială. Alături de voluntari şi angajaţi, aceştia au sărbătorit Învierea Domnului într-uAducând lumină şi bucurie în sufletele persoanelor fără adăpost, Asociaţia Caritas Eparhial Oradea a organizat masa festivă de Paşti pentru beneficiarii serviciului Cantina Socială. Alături de voluntari şi angajaţi, aceştia au sărbătorit Învierea Domnului într-un cadru familial.
Meniul a fost unul pe măsura importantei sărbători şi a constat în: ouă roşii, ciorbă de miel, piure de cartofi cu friptură de porc şi murături, cafea, suc şi cozonac. Toate acestea au fost preparate în bucătăria cantinei. ​​​​​La prânz au fost invitaţi nu doar beneficiarii încadraţi în serviciul Cantină Socială, ci şi prieteni şi apropiaţi ai acestora.n cadru familial.
Ioana Ostahie
Direcţionează 2%