HomeNotizie201716 Marzo: Campania „Cutia cu pantofi” organizată de ASTRU Oradea

Telefono:

Notizie

Campania „Cutia cu pantofi” organizată de ASTRU Oradea

Trăim într-o societate care prin televiziune promovează eroii. Pentru noi creştinii cel mai mare erou este Isus Hristos. Acesta nu a purtat pelerină, însă în fiecare an poartă pentru noi crucea în spate, cunună de spini şi rabdă chinuri grele.
În acest an, cu ocazia Postului Mare, din dorinţa de al cinsti pe Eroul creştinismului, Isus Hristos, ASTRU-Oradea în parteneriat cu Liceul Teologic Greco-Catolic Iuliu Maniu doresc să lanseze Campania „Cutia cu pantofi”.
Cutia de pantofi- dar din suflet pentru suflet. Ceea ce pentru noi este neatractiv pentru alţii poate fi o comoară nepreţuită. De aceea ASTRU prin campania „Cutia de pantofi” doreşte să invite copiii de diferite vârste să ofere din suflet, unor copii defavorizaţi, o periuţă de dinţi, o pastă de dinţi, obiecte de igiena, hăinuţe, rechizite şi chiar jucării.
Aceste daruri vor fi ascunse într-o cutie de pantofi şi oferite copiilor de la centrele de zi aparţinând asociaţiei Caritas Eparhial Oradea. Astfel, pentru aceşti copii „Cutia de pantofi” va fi un semn al milostiviri şi iubirii lui Dumnezeu, experimentată prin prisma darurilor oferite de cei care au puţin mai mult.
Punctele de colectare a cutiilor vor fi la Liceul Greco-Catolic Iuliu Maniu (str. Iuliu Maniu, nr. 5), responsabil Miclăuş Zorela (0764 941 909) şi în incinta Seminarului Teologic Greco-Catolic (str. Magheru, nr. 25), responsabil Şanta Bianca (0741 393 960).
Campania se desfăşoară în perioada 13.03.2017- 07.04.2017.
”Să privim lumea nu din dorinţa de a o vedea aşa cum ne-ar plăcea să fie, ci văzând-o aşa cum e ea, pentru că numai în felul acesta o să ne dăm seama de nevoile ei.” (Papa Francisc).
Gabriel V. Pintea Membru ASTRU Oradea
ESCI DALLA ABITUDINE!