HomeNews201715 March: COMUNICAT DE PRESĂ - Colecta de Paşti

Address:

Phone:

COMUNICAT DE PRESĂ - Colecta de Paşti

Asociaţia Caritas Eparhial Oradea organizează şi în acest an Colecta de alimente de Paşti. Colecta a debutat în prima duminică a Postului Mare în două biserici din Oradea şi continuă în perioada 17 martie – 14 aprilie 2017 şi în două centre comerciale orădene, Era Shopping Park şi Selgros Cash & Carry, zilnic, în intervalul orar 16.00-20.00.
Toate alimentele colectate în această perioadă vor face sărbătorile de Paşti mai frumoase pentru familiile celor peste 80 de copii care frecventează programele asociaţiei precum şi beneficiarilor Cantinei Sociale.
Colecta este realizată cu ajutorul voluntarilor asociaţiei, care împart fluturaşi şi informează clienţii magazinelor. Persoanele care doresc să facă un gest caritabil sunt invitate să facă o donaţie pentru beneficiarii asociaţiei, fie în alimente, fie în bani.
Misiunea Asociaţiei Caritas Eparhial Oradea este de a sprijini în mod caritabil şi fără discriminare de orice fel persoanele şi familiile din comunitate aflate în dificultate. Aşadar, donaţiile dumneavoastră vor ajunge acolo unde este într-adevăr nevoie de ele!
BE DIFFERENT!
GABRIELE CENTER