Română | English | Italiano
HomeNotizie20172 Marzo: Voluntara Cristina Diaconescu, premiată de către ASCO
Libreria Gutenberg
Assitenza medicale
Contatto

Caritas Eparhial Oradea

Indirizzo:

Str. Mihai Pavel nr. 3
410210 - Oradea, BH
ROMÂNIA

Telefono:

+40.359.418.212

Fax:

+40.359.418.211

Email:

caritaseparhial@yahoo.it

Notizie

Voluntara Cristina Diaconescu, premiată de către ASCO

Voluntara Cristina Diaconescu, premiată de către ASCO

Câştigătoarea premiului Cel mai activ voluntar Caritas Eparhial Oradea din anul 2016 a mai câştigat un premiu pentru activitatea sa, de această dată oferit de Administraţia Socială Comunitară Oradea, chiar de 1 martie 2017.
Cristina Diaconescu a primit Premiul pentru cel mai bun voluntar al anului din partea ASCO pentru cele 141 de ore de voluntariat realizate, implicându-se activ în trei mari proiecte ale asociaţiei noastre:
1. Centrul de zi pentru copii Gabrielle
2. Cantina socială
3. Voluntar Clovn – Doctor
Pentru cei din jurul ei, Cristina Diaconescu înseamnă zâmbet, încurajare, susţinere, optimism, hărnicie, prietenie, disponibilitate, curaj şi implicare – un voluntar exemplu pentru comunitate. Mereu veselă şi gata să dea o mână de ajutor, are dorinţa de a face bine celorlalţi şi oferă mereu un zâmbet celui care are nevoie, la momentul potrivit. Tot ceea ce face, face cu bucurie şi drag. Este persoana care răspunde cu da, înainte de a i se adresa vreo rugăminte. O persoană harnică care spune nu doar atunci când chiar nu poate (şi asta se întâmplă foarte rar).
Cristina este o voluntară minunată datorită optimismului şi veseliei ei, datorită bucuriei cu care se implică în activităţi şi pentru că ne aminteşte în fiecare zi de ce merită să fii voluntar!
Caritas
Direcţionează 2%

Proiectul „Tineri Voluntari”
ESCI DALLA ABITUDINE!
CENTRO GABRIELE
VIDEO!
DOCCE SOCIALE
Aiutaci!
Sviluppato da: Azatech | XHTML valido | CSS valido