HomeNews20171 March: Centrul de zi Gabrielle a sărbătorit 5 ani de existenţă

Address:

Phone:

Centrul de zi Gabrielle a sărbătorit 5 ani de existenţă

La Centrul de zi pentru copii Gabrielle am sărbătorit cinci ani de la înfiinţare ieri, 28 februarie 2017. Am sărbătorit alături de voluntari, a fost o zi diferită petrecută cu machiaje pe faţă, trucuri de magie şi momente de dans. Suntem o familie mare împreună cu copiii, voluntarii şi părinţii. Ne ajutam între noi, ne iubim, ne mai şi supărăm dar întotdeauna ne împăcăm.
Mărturii ale copiilor, la aniversarea de 6 ani a Centrului de zi pentru copii Gabrielle:
„Unul dintre aspectele care mă satisfac la centrul de zi este întâlnirea cu prietenii. Îmi place foarte mult să mă joc cu ei, să ne facem temele împreună şi să descoperim mai multe calităţi ale noastre.”
„Mie îmi place la centrul de zi deoarece îmi da şansa de a învăţa să dansez, ceea ce îmi place. De asemenea ne da ocazia să mergem în diferite tabere, să cunoaştem oameni noi şi locuri noi.”
„În cadrul centrului de zi îmi place foarte mult să cunosc câţi mai mulţi
voluntari, să mă împrietenesc cu ei. Alessandra este una dintre cele mai bune persoane. Ne ajută şi ne învaţă cum să fim mai buni. Centrul de zi ne oferă şansa să ne cunoaştem mai bine.”
„La centrul de zi, îmi place faptul că voluntarii sunt cei care ne îndrumă spre visul nostru. De asemenea iubesc faptul că am mai mulţi prieteni decât mi-am imaginat. Ei sunt cei care mă ajută să învăţ şi alte lucruri în afară de cele pe care le ştiam: franceza, engleza, dansul, muzica etc.”
„Jocurile pe care le jucăm la centrul de zi sunt cele care mă impresionează. De asemenea îmi place să îmi fac prieteni noi. Îmi place foarte mult faptul că învăţ să cânt la chitară.”
„La centrul de zi învăţ să cânt la pian ceea ce mă ajută să înţeleg muzica, facem sport, ceea ce e pentru sănătatea noastră. De asemenea îmi plac serbările pe care le facem de Crăciun şi momentele când suntem colindaţi.”
„Mie îmi plac foarte mult dulciurile şi centrul de zi ne oferă aproape în fiecare zi. Îmi place foarte mult faptul că voluntarii ne oferă din bunătatea lor. De asemenea iubesc să fiu printre alţi copii şi prieteni.”
„Mie îmi place foarte mult la centrul de zi pentru că aici fac gimnastica cu voluntari, mă ajută la teme, îmi place că pot să desenez, îmi place faptul că toată lumea este preocupată de noi şi are grijă de noi.”
„Îmi place că am ajutor pentru teme şi aici învăţ să scriu şi să citesc mai bine. Îmi place că am cu cine să mă joc. Aici învăţ lucruri frumoase. Îmi place de asemenea că toata lumea este bună cu mine.”
„Aici îmi place deoarece voluntarii mă ajută la teme, mă ajută să învăţ, să scriu, să citesc, să dansez, să cânt, învăţ o mulţime de lucruri noi care-mi plac. Aici cunosc oameni noi care îmi devin prieteni. Îmi place să vin la centru pentru că aici învăţ doar lucruri bune.”
Mărturia voluntarei Victoria Gacsadi, câştigătoarea Premiului pentru activitatea de la Centrul de zi Gabrielle în anul 2016:
„Mă numesc Victoria şi sunt voluntară la "Centrul de zi Gabrielle" din 2015. Cu toate că sunt clasa a 12-a, reuşesc să îmi fac timp pentru aceşti copii, deoarece sunt minunaţi, plini de viaţă, veseli şi îmi face plăcere să îi ajut la teme sau să ne jucăm!
Centrul de zi Gabrielle
BE DIFFERENT!