HomeNotizie201728 Febbraio: Activitate creativă cu copiii de la Centrul de zi Gabrielle
Libreria Gutenberg
Assitenza medicale
Contatto

Indirizzo:

Telefono:

Notizie

Activitate creativă cu copiii de la Centrul de zi Gabrielle

Cu ocazia ultimei trepte din cadrul proiectului GROW, care este cea de Step Up, am hotărât împreună să le facem o mică surpriză copiilor de la Centrul de zi Gabrielle al Asociaţiei Caritas Eparhial Oradea.
După mai multe discuţii şi planificări ne-am pus de acord să realizăm un colaj de primăvară. Când în sfârşit a venit ziua cu activitatea, în data de 21 februarie 2017, ne-am întâlnit pentru a merge împreună la Centrul Social Maria Rosa. Deşi afară ploua şi bătea vântul foarte tare, nu ne-a afectat deloc starea de bine. Ajunşi la centru în sala de activităţi, copii tocmai ce îşi terminau temele asistaţi de voluntari. Imediat după ce au terminat, am început prin a le prezenta ce urma să realizăm împreună şi am început să lucrăm la colaje. Nici nu putem exprima în cuvinte cât de fericiţi am fost cu toţii când am văzut că copiilor chiar le place şi se distrează realizând colajul.
Când au fost finalizat colajele, am decis să facem câteva jocuri împreună, după care am împărţit mult meritatele diplome de participare şi, desigur, premiile.
Activitatea nostră de la centru s-a încheiat cu o călduroasă îmbrăţişare de grup. Abia aşteptăm să revenim la centrul de zi şi cu alte activităţi şi proiecte interesante!
Echipa Together
ESCI DALLA ABITUDINE!