AcasăNoutăţi201728 Februarie: Absolvenţii cursului de clovni - sesiunea februarie 2017

Absolvenţii cursului de clovni - sesiunea februarie 2017

Asociaţia Caritas Eparhial a organizat un nou curs de clovni în perioada 12 - 25 februarie 2017, pentru a mări echipa de voluntari clovni-doctori. Peste 40 de voluntari s-au înscris la acest curs iar la final au devenit clovni-doctori 28 dintre ei. Aceştia au început vizitele la spital, chiar a doua zi după ce au primit diploma de clovn-doctor.
De trei ori pe săptămână, copiii internaţi la Spitalul Clinic Municipal „Dr. Gavril Curteanu” sunt vizitaţi de către voluntarii clovni-doctori, iar zâmbetul afişat pe micile lor feţe suferinde este cea mai mare răsplată a voluntarilor. Aceştia socializează cu copiii şi le aduc bucurie. Se joacă cu ei, realizează trucuri de magie şi le oferă fiecăruia câte un balon modelat pentru a le însenina ziua. Copiii îi aşteaptă nerăbdători pe clovni în fiecare marţi, joi şi sâmbătă.
Următorul curs de clovni va avea loc în luna Septembrie 2017. Pentru înscrieri, scrie-ţi un e-mail la adresa: caritaseparhial@yahoo.it.