HomeNews201713 January: Donaţie din partea Societăţii de Binefacere Don Orione

Address:

Phone:

Donaţie din partea Societăţii de Binefacere Don Orione

Elevii Liceului Don Orione au iniţiat o acţiune de caritate, ”O viaţă fără mofturi”, în pragul sărbătorilor de Crăciun. Cei din clasele primare au ales să renunţe la anumite ”mofturi” în cadrul acţiunii şi astfel au colectat suma de 1.043 lei. Această sumă au direcţionat-o Cantinei Sociale a Asociaţiei Caritas Eparhial Oradea cu scopul de a participa la o parte din cheltuielile suportate de către asociaţie pentru asigurarea hranei calde zilnice pentru persoanele fără adăpost. Pe parcursul lunii decembrie elevii s-au mai implicat în diverse activităţi de binefacere: clasele gimnaziale şi liceale au vizitat şi au dus pachete cu îmbrăcăminte pentru copii şi pentru adulţi precum şi pachete de alimente care au fost duse persoanelor care stau la Groapa de Gunoi a oraşului Oradea.
Mulţumim cadrelor didactice şi preoţilor care îi îndrumă pe elevii liceului în desfăşurarea acestor tipuri de activităţi, contribuind astfel la formarea unui caracter altruist şi de solidaritate faţă de cei aflaţi în nevoie.
Sperăm ca această colaborare să fie la fel de fructuoasă şi rodnică şi în viitor.
Ioana Ostahie
BE DIFFERENT!