HomeNotizie20175 Gennaio: COMUNICAT DE PRESĂ

Telefono:

Notizie

COMUNICAT DE PRESĂ

Asociaţia Caritas Eparhial Oradea a desfăşurat Colecta de alimente de Crăciun pentru copiii din centrele de zi în perioada 2 - 23 decembrie 2016, în centrele comerciale Era Shopping Park şi Selgros Cash & Carry.
La colecta din decembrie 2016 s-au colectat 340 litri de ulei, 260 kilograme de făină, 235 kilograme de orez, 231 kilograme de zahăr, 278 kilograme paste făinoase, 249 conserve. Pe lângă produsele mai sus-menţionate, au fost colectate şi multe alte produse: fructe, dulciuri, produse lactate etc. Valoarea totală estimată a alimentelor colectate este de peste 9.000 lei.
Unele persoane au preferat să facă donaţii în bani, suma totală colectată fiind în valoare de 4.394,4 lei.
În activitatea de colectare a alimentelor pentru copiii din centrele de zi au fost implicaţi 118 voluntari, care au desfăşurat 470 de ore de voluntariat.
Asociaţia Caritas Eparhial Oradea mulţumeşte tuturor celor implicaţi în această colectă, voluntarilor şi, în special, persoanelor care au făcut o faptă bună şi îi asigură pe donatori de faptul că toate donaţiile vor ajunge acolo unde este mare nevoie de acestea.
ESCI DALLA ABITUDINE!
CENTRO GABRIELE