HomeNotizie201626 Dicembre: Serbare la Ioaniş

Telefono:

Notizie

Serbare la Ioaniş

Vineri, 16 decembrie 2016, a avut loc la Centrul de zi din Ioaniş serbarea de Crăciun. Într-un decor frumos care ne ducea cu gândul la locurile unde s-a întâmplat venirea pe această lume a Domnului Isus, copilaşii centrului au prezentat părinţilor, bunicilor şi rudelor o mică serbare spre lauda Copilului Ceresc şi spre bucuria celor prezenţi.
Între colindele frumoase: “ Poveste de Crăciun”, “O, ce veste Minunată”, “Creştini Crăciunul a sosit”, “Miracolul Crăciunului”, “Copilule cu ochi senini” şi “Altfel de Crăciun”, copiii din clasele I-IV şi grupa 0, ne-au arătat prin poezii, prin urări, prin sceneta “Daruri de Crăciun” şi nu în ultimul rând, prin dansul copilaşilor din grupa 0 “Uite cum mai ninge afară”, ce înseamnă cu adevărat Crăciunul.
Înainte să ajungă Moş Crăciun la copiii cuminţi, preşedintele Asociaţiei Caritas Eparhial Oradea, părintele Vasile Şoptea, a adresat câteva cuvinte celor prezenţi.
În cele din urmă a sosit Moşul bătrân şi darnic care a adus cadouri pentru 100 de copii.
Această zi a fost plină de fericirea părinţilor şi a bunicilor, văzându-şi copiii îmbrăcaţi în straie de sărbătoare aducând vestea cea bună, de emoţiile copiilor şi de bucuria acestora pentru că şi anul acesta a venit la ei Moş Crăciun.
ESCI DALLA ABITUDINE!
CENTRO GABRIELE