Română | English | Italiano
HomeNotizie201617 Dicembre: Colectă de alimente pentru familiile nevoiaşe
Libreria Gutenberg
Assitenza medicale
Contatto

Caritas Eparhial Oradea

Indirizzo:

Str. Mihai Pavel nr. 3
410210 - Oradea, BH
ROMÂNIA

Telefono:

+40.359.418.212

Fax:

+40.359.418.211

Email:

caritaseparhial@yahoo.it

Notizie

Colectă de alimente pentru familiile nevoiaşe

Colectă de alimente pentru familiile nevoiaşe

A devenit o tradiţie ca, în preajma marilor sărbători, Asociaţia Caritas Eparhial Oradea să organizeze o colectă de alimente pentru familiile nevoiaşe din comunitate.
Şi de această dată, organizaţia orădeană adună alimente în două centre comerciale din oraş. Colecta de Crăciun a debutat în primul weekend al lunii decembrie şi continuă în perioada 16 – 23 decembrie. Voluntarii Caritas Eparhial Oradea adună alimente de la clienţii Era Shopping Park şi de la Selgros Cash& Carry, zilnic, în intervalul orar 16:00-20:00.
Alimentele colectate în această perioadă vor face sărbătorile mai frumoase pentru familiile celor peste 80 de copii care frecventează programele asociaţiei. Persoanele care doresc să facă un gest caritabil sunt invitate să facă o donaţie pentru beneficiarii asociaţiei, fie în alimente, fie în bani.
Misiunea Asociaţiei Caritas Eparhial Oradea este de a sprijini în mod caritabil şi fără discriminare de orice fel persoanele şi familiile din comunitate aflate în dificultate. Aşadar, donaţiile dumneavoastră vor ajunge acolo unde este într-adevăr nevoie de ele.
Crina DOBOCAN
www.bihon.ro
Proiectul „Tineri Voluntari”
ESCI DALLA ABITUDINE!
CENTRO GABRIELE
VIDEO!
DOCCE SOCIALE
Aiutaci!
Sviluppato da: Azatech | XHTML valido | CSS valido