HomeNotizie20169 Dicembre: Colectă de alimente

Telefono:

Notizie

Colectă de alimente

Asociaţia Caritas Eparhial Oradea organizează în luna decembrie colecta de alimente intitulată „Deschide uşa inimii tale” pentru copiii din centrele de zi. Partenerii acestei colecte sunt centrul comercial Era Shopping Park şi Selgros Cash&Carry.
Încă din primul week-end de colectă, 2-4 decembrie 2016 voluntarii asociaţiei au putut fi observaţi distribuind fluturaşi la Era Shopping Park şi Selgros Cash&Carry. Vă invităm să participaţi la colecta de alimente şi în următoarele week-end-uri: 9-11 decembrie 2016 şi 16-23 decembrie 2016, între orele 16.00-20.00.
Colecta se desfăşoară cu ajutorul voluntarilor Caritas Eparhial Oradea care distribuie fluturaşi la intrarea în magazin cu scopul de a informa clienţii despre posibilitatea de a cumpăra şi de a dona alimente la standul asociaţiei. Toate alimentele colectate sunt înregistrate într-un tabel care mai apoi vor fi introduse în gestiunea asociaţiei. Cei care doresc, pot face şi donaţii în bani.
Persoanele care doresc să facă un gest caritabil sunt invitate să facă o donaţie pentru copiii săraci. Misiunea Asociaţiei Caritas Eparhial Oradea este de a sprijini în mod caritabil şi fără discriminare de orice fel persoanele şi familiile din comunitate aflate în dificultate. Aşadar, donaţiile dumneavoastră vor ajunge acolo unde este într-adevăr nevoie de ele!
ESCI DALLA ABITUDINE!
CENTRO GABRIELE