HomeNews20165 December: COMUNICAT DE PRESĂ

Address:

Phone:

COMUNICAT DE PRESĂ

Asociaţia Caritas Eparhial Oradea desfăşoară campania de strângere de fonduri şi cadouri Bradul Copiilor în perioada 30 noiembrie – 31 decembrie 2016 în cadrul Târgului de Crăciun Oradea 2016 care are loc în Piaţa Unirii. Această campanie se desfăşoară în parteneriat cu Asociaţia pentru Promovarea Turismului din Oradea şi din Regiune.
Scopul acestei campanii este de a strânge fonduri şi cadouri pentru 82 de copii din centrele de zi ale Asociaţiei Caritas Eparhial Oradea. Campania Bradul Copiilor cuprinde trei activităţi:
1. Strângerea de fonduri în urnele amplasate la partenerii noştri, comercianţii Târgului de Crăciun Oradea. Vizitatorii Târgului de Crăciun pot dona bani în aceste urne pe toată durata evenimentului;
2. În săptămâna 16-23 decembrie 2016, în intervalul orar 17.00 – 20.00, se vor putea dona cadouri pe care vizitatorii Târgului le vor putea achiziţiona de la partenerii noştri, comercianţii Târgului de Crăciun Oradea. Fiecare comerciant din cadrul târgului va pune în vânzare câte 3 produse pe care doritorii le vor putea achiziţiona cu scopul de a le depune în cufărul Bradul Copiilor, care va fi amplasat lângă statuia „Mihai Viteazul” din Piaţa Unirii;
3. Vizitatorii târgului vor putea să se fotografieze cu un cadru mobil pentru a avea o amintire de la Târgul de Crăciun Oradea 2016, putând răsplăti această amintire printr-o donaţie.
Crăciunul este un moment bun pentru a ne aminti cât de important este să facem lucrurile împreună pentru cei din jurul nostru, pentru cei care au mai puţin decât noi şi care cu un pic de ajutor pot avea o viaţă mai bună.
Banii adunaţi în urnele Bradul Copiilor vor susţine activităţile copiilor din centrele de zi şi familiile acestora şi în primele luni ale noului an. Este nevoie de muncă şi grijă continuă pentru ca aceşti copii să devină adulţii responsabili de mâine!
Vă mulţumim pentru implicarea dumneavoastră în visul copiilor din centrele de zi!
BE DIFFERENT!
GABRIELE CENTER