AcasăNoutăţi201022 Aprilie: Comunicat de presă

Comunicat de presă

Proiectul Voluntariat pentru cauze sociale, proiect în valoare de 10.130 €, este primul proiect desfăşurat de Asociaţia Caritas Eparhial Oradea în cadrul SEV. După ce în martie 2009 organizaţia noastră a primit acreditarea ca organizaţie de găzduire, trimitere şi coordonare pentru acest serviciu, am depus un proiect care a şi fost aprobat. Proiectul se desfăşoară în perioada octombrie 2009 – iulie 2010, iar stagiul voluntarilor a început în 1 noiembrie 2009 şi se încheie în 1 mai 2010.
Voluntarii care participă în acest proiect ce se apropie atât de repede de final sunt Ahmet Necdet Cupur din Turcia şi Stephen Murphy din Irlanda. Cei doi voluntari au petrecut în România 6 luni ce vor rămâne o experienţă de neuitat.
Scopul conferinţei este de a prezenta experienţele lor. Acest lucru va fi realizat prin lansarea unei broşuri şi a unui film de prezentare pe care voluntarii noştri le-au realizat, acum, la încheierea stagiului de voluntariat.
Conferinţa are loc vineri, 23 aprilie 2010, ora 12.00 în Librăriei Gutenberg, str. Ep. Mihai Pavel nr 4, Oradea.
Ana-Maria Lazăr