HomeNotizie20165 Ottobre: Sărbătoare în familia Caritas Eparhial Oradea

Telefono:

Notizie

Sărbătoare în familia Caritas Eparhial Oradea

1 octombrie este declarată ca fiind Ziua Internaţională a Vârstnicului. Dincolo de o zi în an a lor, în mod oficial, mai sunt 364 de zile în care avem o îndatorire sacră: să le arătăm respectul şi toată dragostea noastră celor care ne-au învăţat să mergem, să vorbim, să gândim şi să fim oameni.
Cineva spunea că nu există bătrâni, doar oameni mai înţelepţi decât ceilalţi. Ridurile nu sunt altceva decât urme ale unor vechi zâmbete, iar înţelepciunea lor e acel motor magic care ne face mai echilibraţi, mai realişti şi mai recunoscători.
Cu acest prilej, Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Socio - Medicală la Domiciliu pentru Persoane Vârstnice din cadrul Asociaţiei Caritas Eparhial Oradea a organizat o acţiune socială adresată beneficiarilor vârstnici. Asistentul social împreună cu asistentul medical a surprins în mod plăcut beneficiarii, printr-o vizită inopinată. Astfel, li s-a acordat un sprijin complementar nevoilor, sub forma unui cadou, care a constat în oferirea de pachete de alimente neperisabile.
Acest gest a schimbat chipul trist al vârstnicilor într-un chip mai luminos şi entuziast.
Echipa Asociaţiei Caritas Eparhial Oradea urează ,,La Mulţi Ani" tuturor vârstnicilor!
Cerasela Ciordaş
Asistent social