HomeNotizie201630 Settembre: Absolvenţii cursului de Clovni – Doctori

Telefono:

Notizie

Absolvenţii cursului de Clovni – Doctori

Cursul de clovni organizat de către Asociaţia Caritas Eparhial Oradea la Centrul Social Maria Rosa, s-a încheiat miercuri, 21 septembrie 2016, după o perioadă de o săptămână şi jumătate plină de lucruri noi şi distracţie pentru viitorii Clovni - Doctori.
Sesiunea septembrie a pregătit 12 voluntari Clovni – Doctori care au învăţat în tot acest timp cum să modeleze baloane, cum să se machieze, să realizeze trucuri şi să povestească cu copiii, pentru a le face mai plăcută şederea la spital.
Cursanţii au susţinut un examen iar la final absolvenţii au primit o diplomă şi un halat cu desene animate, pe care îl vor îmbrăca de fiecare dată când vor merge la spital, acesta fiind simbolul Clovnilor – Doctori ai asociaţiei noastre.
Cei 12 voluntari împreună cu Clovnii - Doctori "veterani" vor vizita copiii de la Spitalul Clinic Municipal "Dr. Gavril Curteanu" din Oradea, de trei ori pe săptămână pentru minunata terapie prin zâmbet care să le aducă copiilor ceea ce au nevoie ca să se simtă mai bine – un zâmbet!
Următorul curs de clovni va avea loc în luna februarie 2017. Cei care doresc să se înscrie o pot face de luni până vineri între orele 9.00-15.00 la sediul Asociaţiei Caritas Eparhial Oradea, str. Ep. Mihai Pavel nr. 4 şi la numărul de telefon 0785 284 472 – Alessandra Crovasce, coordonator voluntari.
ESCI DALLA ABITUDINE!
CENTRO GABRIELE