AcasăNoutăţi201614 Septembrie: INVITAŢIE

INVITAŢIE

Asociaţia Caritas Eparhial Oradea vă invită la inaugurarea celui de-al doilea magazin second-hand “dinŞifonier”, joi, 15 septembrie 2016, ora 10.00, în Oradea, str. Ioan Cantacuzino nr. 56.
Magazinul “dinŞifonier” este un concept de magazin second-hand ce furnizează articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, mobilier, obiecte de uz casnic şi accesorii de înaltă calitate prin personal calificat, având preţuri accesibile tuturor cumpărătorilor, reuşind să răspundă atât nevoilor cumpărătorilor de a achiziţiona produse de calitate la preţuri accesibile, cât şi problematicii sociale cu care se confruntă membrii grupurilor vulnerabile.
Primul Magazin “dinŞifonier” a fost deschis în august 2015, în Oradea, str. Decebal, nr. 76, bl. C6 parter, fiind o structură de economie socială, creată în cadrul proiectului “Implicare activă pentru dezvoltare comunitară”, care a fost finanţat prin Fondul Social European, Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.
În cadrul proiectului mai sus menţionat, a fost creată firma de comerţ cu amănuntul SC CEO STORE SRL, firma de construcţii, SC CEO CONSTRUCT SRL, precum şi un atelier de producţie lumânări, SC ARDDOR D-LUXE SRL. Toate cele 3 firme sunt forme de economie socială care oferă locuri de muncă pentru persoane vulnerabile.
Deşi proiectul s-a încheiat, misiunea continuă iar firmele se dezvoltă oferind servicii şi produse de calitate.