HomeNews201622 August: Curs de Clovni

Address:

Phone:

Curs de Clovni

Trupa “Prieteni pentru un zâmbet” caută voluntari care doresc să aducă bucurie copiilor internaţi la Spitalul Clinic Gavril Curteanu din Oradea.
Asociaţia Caritas Eparhial Oradea, organizează un nou curs pentru clovni care va începe în 5 septembrie 2016. Acesta va consta în 5 întâlniri pe parcursul a două săptămâni la finalul cărora absolvenţii cursului vor susţine un examen.
“Profesorii” clovni îi vor pregăti pe voluntarii care se vor înscrie la curs. Aceştia vor învăţa cum să modeleze baloane, cum să se transforme cu ajutorul machiajului în clovni, vor învăţa jocuri şi mişcare scenică şi cum să vorbească cu copiii care sunt internaţi în spital pentru a le putea aduce un zâmbet pe chip.
Dacă îţi place să te distrezi şi să îi ajuţi pe cei mici să zâmbească, trupa de clovni “Prieteni pentru un zâmbet” te aşteaptă cu braţele deschise să vii să înveţi tainele meseriei de clovn - aducător de bucurii.
Cerinţe:
Să ai vârsta minimă de 14 ani
Să fii voluntar Caritas Eparhial Oradea (Nu eşti? Nicio problemă! Înscrierea se face cât ai zice “Hocus Pocus!”)
Să participi la minim 80% din durata cursului
Înscrierile la curs se fac până în data de 2 septembrie 2016 la numerele de telefon: Alessandra Crovasce coordonator voluntari: 0785 284 472, Cristina Todorean voluntar: 0773 752 816 şi pe adresa de e-mail voluntariatcaritas@yahoo.com.
BE DIFFERENT!
GABRIELE CENTER