HomeNews201617 June: Numerele câştigătoare la Loterie

578: O cină pentru două persoane la restaurantul Hanul cu Noroc, Oradea;
1218: Un week-end la Coada Lacului pentru două persoane;
701: Şcoală auto, categoria B pt. o persoană;
778: O săptămână la Rimini, Italia, pt. 2 persoane.
Extragerea numerelor câştigătoare ale Loteriei organizată de Asociaţia Caritas Eparhial Oradea pentru a strânge fonduri pentru Centrul de zi Ioaniş a avut loc azi 16 iunie 2016.
Au fost tipărite un număr de 5.000 de bilete de loterie, fiecare în valoare de 5 lei. S-au distribuit un număr de 1583 bilete în valoare de 7920 lei. Un număr 11 bilete au fost anulate pentru că erau marcate cu diferite semne.
În urnă au fost introduse în vederea extragerii 1572 de bilete.
Un număr de 3 topuri însumând 150 de bilete nu s-au reîntors la sediul asociaţie          i de la voluntari şi, prin urmare, nu au participat la extragere. Aceste biletele sunt: 1401-1450, 3851-3900 şi 3901-3950.
Extragerea numerelor s-a făcut de la numărul 10 în ordine descrescătoare la numărul 1 din lista de premii. Numerele extrase au fost declarate câştigătoare de către comisia constituită din Pr. Vasile Şoptea, preşedinte şi Pleş Adriana, contabil şi validate prin procesul verbal cu nr. 356/16.06.2016.
Persoanele care se află în posesia unui bilet de Loterie câştigător pot veni, la sediul Asociaţiei Caritas Eparhial Oradea, din Oradea, str. Ep. M. Pavel nr 3, să-şi revendice premiul oricând din momentul anunţării numerelor câştigătoare, de luni până vineri, între orele 9.00 – 15.00, dar nu mai târziu de 30 iunie 2015. În vederea intrării în posesia premiilor, câştigătorii trebuie să prezinte biletul cu numărul câştigător. Pentru a fi considerat valid, biletul prezentat trebuie să se potrivească perfect cu partea rămasă la cotorul blocului de bilete.
În cadrul acestei Loterii nu este posibilă înlocuirea premiului oferit cu contravaloarea acestuia în bani sau alte obiecte.
Preşedinte
Pr. Şoptea Vasile